Еден хороскопски знак има најголеми шанси за победа на лото

ИЗВОРСкопје24
|

Според истражувањето на Lotto Games за 2019 година, откриено е кој хороскопски знак има најголеми шанси да освои најмногу пари во повеќето случаи.

Статистички, луѓето родени помеѓу 19 февруари и 20 март освоиле најмногу лотарии – дури 11,6 проценти од сите добитници на игри на среќа биле луѓе со овој хороскопски знак.

Затоа, рибите се сметаат за вистински среќници на кои им е предодредено да добиваат голема премија и затоа многумина сметаат дека привлекуваат пари на секој чекор.

Рибите се познати по својата дарежлива и емпатична природа, нудејќи нежност, љубезност и сочувство.

Би било интересно да се знае дали овие особини остануваат подеднакво нагласени по нивната победа на лотарија и дали тие ги делеле наградите со своите најблиски.