Едита Рамовиќ изгледа како сестра на Џејла, а не како нејзина мајка (ФОТО)

ИЗВОРСкопје24
|

Џејла Рамовиќ победничката на „Ѕвездите на Гранд“ важи за една од најубавите млади пејачки, но и добра семејна пријателка на Марија Шерифовиќ.

Џејла во музичкото шоу често добиваше комплименти за нејзиниот глас, но и за нејзиниот стас, а сега веќе нема сомнеж од кого ја наследила својата убавина.

Имено, можеби не наликува физички на својата мајката, но Џејла својата убавина и својата младоликост ја добила од мајка си Едита. Доколку ги погледнете заедно, никогаш не би рекле дека се мајка и ќерка, туку повеќе би рекле дека се сестри.

Едита Рамовиќ е често активна на социјалните мрежи и објавува фотографии, па од нив можеме да ја забележиме нејзината завидна фигура и вкус за мода. Можеме да кажеме дека Едита често дури и ги засенува своите три ќерки – Лејла, Шејла и Џелја.

Еве како изгледа мајката на Џејла.