Еко монтажни паркинг платформи кај Млечен ресторан и Порта Влае

loading...

Стефан Богоев, новиот градоначалник на општина Карпош најави дека проблемот со недоволно паркинг места со кој се соочуваат одредени делови од општината, ќе се решава со еко-паркинзи, односно со монтажни платформи.

Како најпроблематични во однос на паркирањето, Богоев ги посочи просторот кај Млечен ресторан и кај Порта Влае. Паркингот за жителите на општина Карпош ќе остане бесплатен.

Што мислите за ваквата идеја?