Елена Велевска ужива во есенските денови – овој пат заедно со својата сестра

ИЗВОРСкопје24
|

Познатата фолк пејачка Елена Велевска овие есенски денови ги користи максимално за уживање со својата најмила сестра Снеже.

Имено, Велевска седна на кафе со сестра си и покажа како таа изгледа, а од она што можеме да го видиме тие и не толку многу наликуваат една на друга.

Елена фотографиите ги објави на својот Фејсбук додека со сестра си позираат една до друга.