Emirates бара кабински персонал во Македонија

ИЗВОРСкопје24
|

Дали сакате светот да биде вашата канцеларија, да живеете во преубавиот Дубаи и да посетите 150 земји ширум светот заедно со вашите колеги, притоа заработувајќи одлична плата со обезбедено сместување и можност да градите кариера во една од најбрзорастечките авиокомпании во светот?

Регрутерите на Emirates се повторно во Скопје каде организираат Отворен ден за регрутирање на кабински персонал.

Отворениот ден ќе биде на 29-ти Септември 2019 година во Скопје со почеток од 09:00 часот.

ЛИНК ЗА ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ И АПЛИЦИРАЊЕ

VAN HOOL ВРАБОТУВА

Ван Хоол Македонија, белгиски реномиран производител на автобуси, лоциран во Технолошко Индустриската Развојна Зона – Скопје 2, во Бунарџик/Илинден, контакт тел. бр. (02) 551-2851, има потреба од нови вработувања за извршување на работни задачи на работните места: Автоелектричар и Автолимари / Столари

Компанијата нуди: Компетитивни месечни примања на пазарот на труд во земјата; можност за професионално усовршување и обука кај еден од најреномираните производители на автобуси; работа во безбедна и здрава околина со почитување на сите норми за безбедност и здравје при работа; обезбеден автобуски превоз до работното место и назад и обезбедена исхрана во современа кантина.