Еве како да добиете нов станбен објект за само 6.000 евра

ИЗВОРСкопје24
|

Доколку некој ви каже дека можете да имате нова куќа за само 6.000 евра, сигурно нема да му верувате. Со оваа архитектура сега тоа е можно, конечно ќе го решите вашето стамбено прашање.

На саемот кој се одржа минатата година во Белград, најголемо внимание привлече монтажата на куќи која е за 30% поевтина од традиционалната изградба на куќа.

Доколку сакате да направите монтажна викендица, тоа можете да го направите за само 6.000 евра, додека куќа од 100 квадрати можете да ја направите за 16.000 евра.

Монтажните куќи одамна се користат во многу држави во Европа, а се почесто се градат и кај нас. Луѓето се одлучуваат за монтажни куќи бидејќи се поевтини, еколошки и веднаш можете да се вселите.

Материјалот кој се употребува за изградба може да поднесе различни надворешни услови, а според зборовите на производителите, овие куќи се пофлексибилни и поиздржливи на земјотреси и поплави.