Фотографии што ја покажуваат привлечноста на жените од 60-тите

|

Шеесеттите години беа време кога се срушија застарените социјални норми. Паралелно со сите нови промени, младите дами од тоа време почнаа да имаат нов став и разнобоен стил, па конечно се чувствуваа слободни и не се плашеа да го покажат тоа. Погледнете кои убавици ја направија таа деценија незаборавна.

1. Гледајќи ја оваа фотографија, можете да почувствувате колку е забавно на сонце

2. Софија Лорен беше олицетворение на стилот

3. Тина Луиз го запали светот

4. Дајана Керол покажа дека и долгиот фустан може да ја покаже вашата фигура

5. Брижит Бардо би можела да ве освои само со еден поглед

6. Ракел Велч докажа дека секогаш можете да покажете нога

7. Барбара Перкинс речиси ќе ве натера да сакате да го посетите „Пејтон“

8. Ким Новак поседуваше зачудувачка убавина

9. Ѕвездите не сјаеја толку силно како Шерон Тејт

10. Барбара Еден изгледа како да излегла од рајот