Фотографија од нередот кој семејство со деца го направил во ресторан, го разбесни светот

ИЗВОРСкопје24
|

Семејство од Велика Британија се најде на удар на критики поради нередот кој го оставил во ресторан, откако се појавија фотографии на интернет.

Семејството со децата јадело во ресторан каде ѓубрето го оставило по целиот под, според фотографијата која е објавена минатата недела на Фејсбук страницата „Spotted: Colchester“.

„Не ми е грижа кој си, колку често јадеш надвор, колку деца имаш и колку лош ден си имал. Не е во ред да излезеш на вечера и да станеш од масата оставајќи ја во ваква состојба за некој друг да мора да ја исчисти. Кутрата девојка не знае од каде да почне“, пишува покрај фотографијата.

Inbox..I don’t care who you are, how often you get to go out to eat, how many kids you’ve got or how bad your day has…

Gepostet von Spotted: Colchester am Dienstag, 18. Februar 2020

Фотографија налутила многумина на Фејсбук, каде предизвикала илјадници реакции.

„Некои луѓе едноставно се животни“, гласи еден од коментарите.