Функционално: Еве како изгледа уредување на стан од 23 квадрати

ИЗВОРскопје24
|

Уредувањето на мал стан претставува вистинско задоволство доколку сте уметничка душа и доколку го уредувате со многу љубов и внимание.

На видеото кое може да го погледнете подолу еден пар од Австралија покажува како може да се уреди стан од 23 квадрати и да се претвори во функционално и практично место за живот.

Просторот е искористен максимално и никогаш не би помислиле дека станот има толку мала квадратура. Сето ова можеби ви звучи нереално, но ќе се уверите откако ќе го погледнете видеото во продолжение.

Овој функционален и практичен дом ќе ве убеди дека и малиот простор може да биде претворен во бајка доколку сте посветени и го уредувате со многу љубов.

Во продолжение погледнете го видеото: