Гарванлиев: Сингл сум – Осуди ќе има без разлика на се, луѓето сакаат драми

ИЗВОРСкопје24
|

Не постои човек во земјава, а веќе ниту во светот кој не слушнал за Васил Гарванлиев. Момче со широка насмевка, добра душа и уште подобро срце. Момче на кое најголем предизвик му е да сподели емотивна приказна преку неговиот глас. Токму тоа и го прави.

Околу неговото претставување на Евровизија оваа година се поврзуваа повеќе скандали, но сепак на крајот тој гордо излезе на сцената и на цела Европа и го покажа својот моќе вокал.

Екипата на Бекстејџ имаше можност да разговара токму со него. Имаа многу теми на муабет. Зборуваа за тоа колку емотивно ја доживеа Евровизија, за неговата сек *уална ориентација, неговиот љубовен статус, но и осудите од страна на јавноста.

Тој додаде: Не сум заљубен, сингл сум. Осуди ќе има без разлика на се, луѓето сакаат драми. Целото интервју погледнете го во продолжение: