ГЛАСАЊЕТО ЗАПОЧНА: ГЛАСАЈ за твојот најпоскауван автомобил – Златно Тркало

ИЗВОРСкопје24
|

ГЛАСАЊЕТО ЗАПОЧНА!! Златно Тркало!!
ГЛАСАЈ за твојот најпоскауван автомобил!!

На линкот подолу можете да гласате за вашите најпосакувани автомобили во вкупно 4 категории и тоа за:
НАЈПОСАКУВАН Градски автомобил, НАЈПОСАКУВАН Семеен автомобил, НАЈПОСАКУВАН Електрифициран автомобил, Главна Награда

Финалисти

Кирил Димитров Урошев