Го испрскал автомобилот со WD-40 – открил трик кој може да ви заштеди куп пари

|

Нема возач кој не го изгребал својот автомобил од некој ѕид или ограда… Често возачите при удар го гребат својот автомобил, но може и некој несовесен возач истото да го направи додека автомобилот ви е паркиран некаде, па штетата е уште поголема.

Повторното фарбање и полирање чини цело богатство, но овој Русин открил неверојатен трик кој со сигурност ќе го пробате.

Кога го изгребал својот автомобил одлучил да го испрска со WD-40 и подоцна да го избрише со влажна крпа, а кога го направил тоа нешто неверојатно се случило. Гребнатинките исчезнале!

Детално погледнете на видеото во прилог: