Го „погодила“ песна на Шабан Шаулиќ и завршил на Ургентен

|

На социјалните мрежи се појави лекарски извештаj од Србија каде е напишано од кои причини пациентот завршил во Ургентен центар.

Во исказот даден околу 4 наутро во јули 2021 година навел дека се удрил сам себе со шише по глава бидејќи го погодила песната „Дојди да остариме заедно“ од Шабан Шаулиќ“.

Оваа фотографија дури сега стана хит на социјалните мрежи.