Градот е во голем застој: Огромна гужва во центарот на Скопје

ИЗВОРСкопје24
|

Колона од возила во центарот на Скопје. Граѓаните сведочат за застој од дури половина час на најфрекфентните улици во градот.

Имено, колона од возила има кај мостот Гоце Делчев, улицата пред Влада и пред собранието на РМ.

Граѓаните нервозно чекаат дури по 30 минути, со оглед на тоа што ова е период кога сите ги напуштатт работните места дополнително се создава метеж.

Апелираме да ги користите останатите патни правци со цел да избегнете стоење во место, на оние кои веќе се таму апелираме стрпливо да се однесуваат и да ги почитуваат сообраќајните правила и прописи.