Харис Џиновиќ: Сопругата би можеле да ми ја „украдат“ и во соседството

ИЗВОРСкопје24
|

Популарниот пејач Харис Џиновиќ е во среќен брак со 29 години помладата дизајнерка Мелина Џиновиќ, која важи за убава и посакувана жена, но Харис тврди дека не го загрижува тоа што и’ се додворуваат голем број мажи.

Поради деловните обврски, Мелина често патува низ светот, среќавајќи се со славните личности, а пејачот тврди дека таа ги поседува сите квалитети што треба да ги има една сопруга и мајка, па така мажите можат само да се обидуваат да му ја „украдат“.

Таа не мора да замине на пат, неа можат и во соседството да ми ја украдат, тоа зависи исклучиво од неа. Засега, Мелина е една висококвалитетна и морална личност, која внимава на тоа да биде верна сопруга, добра мајка и добар пријател. Тоа се особините што ја красат, така што шансите се многу мали, речиси никакви, да тргне по тој пат, Џиновиќ вели за својата сопруга.