Hi-Tech Corp. вработува: Огласи за кандидати со минимум ССС, со или без искуство

ИЗВОРСкопје24
|

Hi-tech Corp. објавува К О Н К У Р С за вработување на повеќе лица на позициите:

1. ТЕХНИЧАРИ, ЗА ОПЕРАТОРИ ЗА РАБОТА НА ПРОЦЕСНИ ЛИНИИ 2. ДИПЛОМИРАНИ ИНЖЕНЕРИ, ЗА ПРОЦЕС ИНЖЕНЕРИ

Потребни квалификации: Завршено средно училиште: електротехничко, машинско или хемиско и други (со или без работно искуство), Завршен факултет, пожелно електротехнички, машински, мехатроника и други (со или без работно искуство).

Кандидатите треба да ги исполнуваат и следните услови: Способност за следење на континуирани обуки, да се дисциплинирани, одговорни и посветени на работата, Познавање на англиски јазик и работа со компјутери.

Компанијата обезбедува: Организиран превоз од и до работното место, Обуки за позициите оператори и процес инженери, Склучување на договор за работа

ЛИНК ЗА ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ И АПЛИЦИРАЊЕ – КЛИК ТУКА.