Хит видео: Постара жена стоела со навивачите мислејќи дека тоа е ред за имунизација

|

Необичната приказна која стана хит насекаде низ светот ни доаѓа од Шпанија. Една постара жена стоела во ред со часови мислејки дека чека да се им*низира, а наместо тоа се работело за пункт за купување билети за натпреварот меѓу Картагена и Валенсија.

Грешката сосема случајно ја открил репортер кој снимал прилог за еуфоријата меѓу навивачите на шпанскиот второлигаш кој го дочека повеќекратниот шампион Валенсија.

„Претпоставувам дека сте тука да купите билети за овој голем натпревар“, ја прашал репортерката старицата.
„Не е ова редот за им*низација?“, ја збунетата жената ја прашала репортерката.

Целото видео погледнете го со клик ТУКА.