И двете се прекрасни, но од помладата ќерка на Кнез ќе ви застане здивот (ФОТО)

ИЗВОРСкопје24
|

Ненад Кнежевиќ Кнез (51) има две ќерки, постарата Ксенија се „проби“ во јавноста како член на групата „ Hurricane“, заедно со Сања Вучиќ и Ивана Николиќ, а помладата јавноста тек сега ја запознава

Помладата ќерка Андреа, која не е ништо помалку атрактивна од сестра си Ксенија е миленичка на пејачот.

Андреа е уште поекстравагантна од Ксенија, а нејзиниот татко Кнез ја нарекува Бубица.

“Ние секогаш ги поддржуваме во сè. Секако, тие знаат дека се малку непослушни, како и сите деца, но тие се исто така многу одговорни. Она што јас барам од нив да го прават секогаш да ми се јават, каде и да се и со кого и да се… Само ми велат: „Еве сме. Добри сме. „Покрај тоа, тие имаат обврски што мора да ги завршат, образовани се. И јас ги поддржувам во сè што прават. Тие ги следат нивните инстинкти и ако можам да им помогнам на кој било начин, јас сум тука“. рече Кнез во една прилика.

Тој неколку години е во врска со Татјана, која има исто така ги има ќерките – Елоди и Тамара.

Како што истакна пејачот, девојките одлично се согласуваат.

– Нашите ќерки се согласуваат одлично. Тоа е како една мајка да ги родила и како да се родени сестри. Ние тука не влијаевме или форсиравме ништо, тие се поврзаа и се обединија. Моите две ќерки често доаѓаат тука и спијат заедно, тренираат заедно, додека Бубица и Тамара одат заедно да танцуваат. Честопати одиме на патувања и екскурзии заедно, а најмногу сакаме кога одиме во Парацин, каде Татјана има семеен дом, затоа што атмосферата е опуштена таму. Четирите се толку поврзани што ги делат и своите тајни, затоа и ние сме во тандем за да можеме брзо да ги откриеме – рече Кнез во една прилика.