Имате одличен вид ако ги воочите овие две бројки во рок од 10 секунди

ИЗВОРСкопје24
|

Ако сметате дека имате добар вид и сјајна перцепција, решете се на овој краток тест и дознајте дали сте во право, во рок од една минута, многу едноставно.

Се што треба да направите е добро да ја погледнете илустрацијата и на неа да пронајдете елементи кои таму не припаѓаат. Ако успеете да го решите тестот за помалку од 10 секунди значи имате добар вид и перцепција. Ако не успеете да ги воочите бараните елемнти, тогаш вежбајте.

Во овој случај во рок од 10 секунди треба да ги најдете двете 6-ки меѓу 9-ките.