Интересна загатка: Што недостасува на оваа фотографија?

ИЗВОРскопје24
|

Ако сте вистински љубител на загатките, овој мини тест е идеален за вас.

Доколку се сметате себеси за човек кој ги забележува и најмалите детали ве предизвикуваме да пробате да ја решите оваа загатка.

Погледнете ја фотографијата и одлучете што недостасува на неа.

Забележавте ли?

Доколку не можете се уште да се се одлучите во продолжение ви го пишуваме точното решение.

Доколку на фотографијата сте бараче нешто штп „физички“ недостасува сте оделе во погрешна насока.

Всушност, она што недостасува е културата од страна на мажите.

Доколку добро забележавте, во автобусот стојат три жени, од кои едната е бремена, а другата стара жена, додека пак, на столчињата безгрижно си седат тројца мажи.

Дали погодивте?