IQ ТЕСТ: Доколку успеете да го решите, вие сте гениј

ИЗВОРСкопје24
|

Потребно е да ги поврзете сите точки со само 4 линии, без да го поткревате пенкалото.

На 45-та секунда од видеото паузирајте и ако ви е полесно прецртајте ги точките на лист хартија, па поврзувајте.

Кога ќе ве заинтересира дали вашето решение е просечно или генијално, догледајте го видеото.