Излезе од земјава и се упати кај пластичен хирург: Поради ова на Карлеуша и се врати насмевката

ИЗВОРСкопје24
|

Јелена Карлеуша се упати во Истанбул, а по се судејќи, на пејачката и се врати насмевката на лицето.

После заминувањето на мајка и Дивна Карлеуша, Јелена ја исече косата и со денови тагуваше не сакајќи контакт со надворешниот свет. Дека дивата подобро се чувствува, покажуваат и фотографиите на социјалните мрежи.

На една од последните фотографии, Карелуша позира со познатиот пластичен хирург, кој покрај останатите естетски зафати, прави средување, подигнување и зголемување на задникот.

Дали Јелена која на својата објава завзела положба која ја истакнува нејзината позадина, случајно или намерно, останува да видиме.