Излезност по општини до 13 часот – еве каде најмногу, а каде најмалку се гласало

ИЗВОРСкопје24
|

Според податоците од Државната изборна комисија на обработените податоци од 94,14% избирачки места, најголема излезност до 13 часот има во Новаци 43,7 проценти. Висока излезност има во Градско, Дојран, Крива Паланка, Карбинци, Кратово, Крушево, Демир Хисар, Кривогаштани, Крушево, Лозово, Новаци, Чашка, Ранковце.