Ја обожува Македонија: Коментаторот на Арена со сопругата летува во Охрид (ФОТО)

|

Стеван Ставановиќ, коментаторот на Арена кој стана миленик на Македонците со преносите на натпреварите на Вардар, за одмор ја избра Македонија. Стеван со сопругата летува во Охрид и од сликите кои ги објавува се гледа дека ужива.

Преку ден се забавува на плажата Оревче, а навечер шетаат нив познатите локалитети. Ја посетиј и позната работилница за производство на бисери и добија пригодни подароци.

Имено, Стеван имаше шанса заедно со нашите ракометари да допатува во Скопје и во една прилика тој истакна: „Што се однесува до импресиите, јас такво нешто досега немам доживеано. Отсекогаш како навивач сум сакал да го доживеам тоа, и го доживеав како спортски коментатор и тоа во туѓа земја – Македонија која е секако братски народ за нас. Нешто поубаво не можеше да се случи за мене“.

Стеван Стевановиќ не крие дека е заљубен во својата сопруга а често е дел од неговите фотографии на Инстаграм.