Ја отворила скриената преграда која ја имаат сите машини за алишта – Погледнете што имало внатре

ИЗВОРСкопје24
|

Кејти Хинц од Калифорнија дозволила нејзиниот сопруг да се обиде да ја поправи машината за перење алишта, но не можела да претпостави дека ќе ги најде сите овие работи кои мислела дека одамна ги изгубила.

Имено, кога нејзиниот сопруг ја извадил долната фиока, таму наишол на распарени чорапи, пари но и многу шноли за коса.

Кејт сосема случајно ја пронашла скриената преграда и се згрозила колку габи се создале таму и ширеле непријатен мирис, а можат да бида и извор на разни болести.

Погледнете во видеото ОВДЕ.