Ја возиме новата Toyota RAV4 – ПРАВ избор?

ИЗВОРрпм.мк
|

Дефинитивно сите што го купиле досега новиот Рав4 направиле ПРав избор!

Новата Тојота Рав4 е еден од финалистите за Златно тркало каде вие гласате за вашиот најпосакуван автомобил – Затоа погледнете ги сите финалисти и гласајте ТУКА! www.zlatnotrkalo.mk

Кирил Димитров Урошев