Ја зема за жена кога имаше 23 години – ова е првата сопруга на Јоксимовиќ

ИЗВОРСкопје24
|

Српскиот популарен пејач сега е во брак со водителката Јована, но пред нејзе Жељко Јоксимовиќ имаше уште една сопруга со која ја има ќерката Мина.

Поранешната сопруга се вика Весна, а Жељко со неа стапи во брак на свои 23 години.

Со својата долга црна коса и црни очи може да се каже дека и таа како и сегашната жена на пејачот, изгледа одлично.

Сега пејачот е во брак со водителката Јована Јоксимовиќ, ова е втор брак за Јоксимовиќ.