Јелена Карлеуша: „На овој несреќник му го простувам целото зло“

ИЗВОРСкопје24
|

Јелена Карлеуша помина низ многу тежок период, прво случувањата со Огњен Врањеш, а потоа и со својата мајка Дивна.

Неодамна, Врањеш во едно интервју го пофали сопругот на Јелена, кажувајќи дека има челични нерви што сеуште на трпи. А, сега истата таа Карлеуша го возврача ударот, па реши а се огласи по повод оваа изјава.

На овој несреќник му го простувам целото зло бидејќи мајка ми ме научи дека простувањето е најголема победа за добриот човек. Знаеше да каже: ‘Сине, секој кога-тогаш ќе престане со своето зло… Така нека биде“, напишала Јелена на своите кратки приказни.

Фудбалерот се откажал од тужбата наводно, како што истакна самиот, поради тоа што е „свесен дека популарната пејачка не ги почитува надлежните органи, па нема намера да поткренува спор кој ќе трае со години“.