ЈСП СО ДОПОЛНИТЕЛНИ АВТОБУСИ: Ова е возниот ред за дополнителните линии за викендов

loading...

ЈСП Скопје информира дека по повод верскиот празник Задушница, утре (2.11.2018 година) и в сабота (3.11.2018 година), покрај редовната линија 59 (Карпош 3-Кучевишка бара/Гробишта Бутел), во сообраќај ќе бидат вклучени и дополнителен број на автобуси до гробишта Бутел кои ќе сообраќаат од Ново Лисиче (59А) и од Кисела Вода (59Б).

Возниот ред за дополнителните линии е следен:

ПЕТОК 2.11.2018 година

ДОПОЛНИТЕЛНИ

Линија 59

Од Карпош 3: 9,00;10,30; 12,00; 13,30; 15,00;

Од Кучевишка бара(Гробишта Бутел): 9,45; 11,15; 12,45; 14,15; 15,45;

Од Карпош 3: 6,20; 7,00; 7,50; 8,30; 9,20; 10,10; 10,50; 11,50; 12,25; 13,20; 14,05; 15,05; 16,00; 16,45; 18,15;

Од Кучевишка Бара(Гробишта Бутел): 5,15; 6,15; 7,05; 7,45; 8,35; 9,20; 10,05; 11,00; 11,35; 12,35; 13,10; 14,05; 15,05; 15,50; 17,30; 19,05;

Линија 59А

Од Ново Лисиче: 8,25; 9,20; 10,50; 11,10; 12,20; 13,50; 15,20;

Од Гробишта Бутел: 10,05; 10,30; 11,35; 13,05; 13,25; 14,35; 16,05;

Линија 59Б

Од Кисела Вода: 9,10; 9,50; 10,40; 12,10; 12,40; 13,40; 15,10;
Од Гробишта Бутел: 9,10; 9,55; 11,25; 11,55; 12,55; 14,25; 15,55;

САБОТА 3.11.2018 година

ДОПОЛНИТЕЛНИ

Линија 59

Од Карпош 3: 7,00; 8,10; 8,35; 9,40; 10,05; 11,10; 11,35; 12,40;

Од Кучевишка бара(Гробишта Бутел): 7,45; 8,55; 9,20; 10,25; 10,45; 11,55; 12,20; 13,25;

РЕДОВНИ

Линија 59

Од Карпош 3: 6,20; 7,50; 9,20; 10,50; 12,20; 13,50; 15,20; 16,50; 18,

Од Кучевишка Бара(Гробишта Бутел): 5,35; 7,05; 8,35; 10,05; 11,35; 13,05; 14,35; 16,05; 17,30; 19,05;

Линија 59А

Од Ново Лисиче: 7,10; 7,40, 8,25; 8,40; 9,10; 10,10; 10,40; 11,10; 11,40; 12,10;
Од Гробишта Бутел: 7,55; 8,25; 9,25; 9,55;10,30; 10,55; 11,25; 12,25; 12,55; 13,25;

Линија 59Б

Од Кисела Вода: 7,10; 8,50; 9,50; 10,30; 12,10; 12,40;
Од Гробишта Бутел: 8,00; 9,10; 9,40; 11,20; 11,55; 13,00;