КАДЕ НА ОДМОР ЗА ЕВТИНИ ПАРИ, А ДА НЕ БИДЕ ГРЦИЈА: Идеја за „плитки џебови“

ИЗВОРСкопје24
|

Доколку сте во мисли каде на летување, моментов е идеален за кроење планови и резервирање аранжмани.

Предсезоната е секогаш време кога се резервираат одмори ако сакате да поминете поевтино и имате плиток џеб.

Понуди со попусти и по ниски цени секогаш може да се најдат оние традиционално поволните, може да се најдат и од 59 евра.

Ако се прашувате каде се нудат ниски понуди а да не биде Грција ова е дестинација имаме идеја за дестинација која е вредна за посета.

Црна Гора е најисплатлива со закуп на амартманско сместување со една или две звезди, со сопствен превоз.

Во местата како Сутоморе, Чањ, или околината, апартманите кои се идеални за две лица дури и во сезона може да се најдат за 25 евра, а пред сезона или во септември и за помалку. Така испаѓа да седум дена, по лице, може да чинат помалку од 90 евра.

И не заборавајте, сега е вистинско време за купување на аранжмани, а ако со себе водите деца, за нив има и гратис аранжмани.