Како тоалетната хартија да ви трае подолго: Цел свет го користи овој трик, потребен ви е само еден потег пред да ја ставите на држачот

ИЗВОРСкопје24
|

Една мајка се сетила својот одличен совет преку кој тоалетната хартија може подолго да трае – да го сподели во една Фејсбук група.

Овој трик е совршен и може да го користите секогаш.

„Децата онлајн присуствуваат на часовите? Тоалетната хартија ви се троши побргу од обично?

Обидете се да ја згмечите тоалетна хартија, па на тој начин таа побавно ќе се врти на држачот и ќе се повлекува помалку тоалетна“, напишала во статусот.