Ќе се снима филм за Туцаковиќ, Марина открива која актерка сака да ја глуми

|

Познатиот текстописец Марина Туцаковиќ открива дека наскоро ќе почне да се снима филм за нејизниот живот и се што преживеала во своите 67 години.

Марина, која со години се боледува од најстрашната болест на дојката, признала дека поради тоа не би можела активно да учествува во филмот, но дека ќе се појави во неколку кадри.

Желба и е нејзиниот лик и дело да го игра актерката Аница Добра.

-Таа е одлична актерка и може без проблем да ме глуми. Нема кој не слушнал за неа и сите мислат дека таа е феноменална, вели Туцаковиќ.