Kia Stonic 2021 – Стандардно најсовремен и најопремен Возиме Еп.38

ИЗВОРрпм.мк
|

Да освежениот Stonic за нас е стандардно најсовремен и најопремен во неговата класа.. Опремен е со сите безбедносни системи кои ги очекуваме секој автомобил од 21 век да ги има без да се доплаќаат.. Како функционираат?! Тоа го зборуваме и го пробуваме заедно со Мими.

Незаборавајте Subscribe на нашиот канал да направите!

Кирил Димитров Урошев