Кико имал последна желба, Стефан Лазаров се огласи на Фејсбук

|

Како една од последните желби на Кико и неговото семејство е утре да се одржи хуманитарниот концерт за Кико во Ацо Шопов салата во Штип со почеток од 21:00 часот.

Неговиот татко ќе собере сили и ќе се обрати на сите присутни. Сите собрани средства ќе бидат донирани. Цената за карта е 200 денари , во коментар имате дополнителни информации. Се гледаме, напиша на Фејсбук јутуберот Стефан Лазаров.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0CEirtac1QRcLDLRMGoyogTBq5tJPdpXGro3bv6Ftp2dDGXWffPVHtAF3yhkTBTPfl&id=100000055839804&mibextid=Nif5oz