Колку љубов има на оваа фотографија: Она што ова девојче го направи ќе ви го стопли срцето

ИЗВОРСкопје24
|

Мало девојче ја покажа својата несебична љубов кон куче. Дека децата ги имаат најчистите срца ќе ви потврди уште еднаш оваа приказна.

Едно девојче ја покажа својата несебична љубов кон кучето, штитејќи го од дожд со својот чадор. Нејзините искрени, нежни мотиви доаѓаа директно од срцето, а сите кои го гледаа гестот беа воодушевени.

Имено, родителите го снимиле девојчето среде дожд, како се обидува да го заштити кучето со својот чадор, не грижејќи се дека таа самата ќе наврне.