Колку пари може да заработува свирач на плоштад во Скопје?

ИЗВОРСкопје24
|

Овие двајца момци излегоа на плоштадот во центарот на Скопје со цел да дознаат колку пари може да собере свирач на гитара во рок од 30 минути.
Резултатот е интересен.

Погледнете го видеото: