90% од луѓето не успеваат да ја решат оваа задача: Колку чкорчиња од кибрит се наоѓаат на масата?

ИЗВОРСкопје24
|

90% од луѓето не успеале да ја решат оваа загатка. Дали вие ќе успеете да дојдете до решението и да ги изброите чкорчињата кои се наоѓаат на масата?