Комплетиран цел тоалет: По болјерот и кадата, пронајдено и казанчето од купатилото во Охрид

ИЗВОРСкопје24
|

После болјерот и кадата нуркачите од „Акватек“ го комплетираат цел тоалет. На дното на Охридското езеро пронајдоа и казанче од купатило.

На неколку метри од брегот помеѓу плажата Сараишче и Мостот на Желбите на длабочина од 2 метри лоцирано е казанче од тоалетна опрема. Фотографиите ги објавуваме со цел да се подигне еко свеста кај грѓаните, вели Никола Паскали од Нуркачки Центар Акватек.

БОЈЛЕРОТАпартманот е скоро комплетиран, само уште неколку елементи…Локација село Трпејца кај местото викано На Дол, длабочина 5 метри на околу 10 метри од брегот…Никола Паскали

Gepostet von Diving Center Akvatek am Mittwoch, 14. August 2019