КРОАЦИА ОСИГУРУВАЊЕ СО ВАС И ВО ВАШИТЕ ДОМОВИ

ИЗВОРСкопје24
|

Во согласност со препораките и Одлуката на Владата на Република Северна Мaкедонија, како и препораката на Комисија за заразни болести, Кроациа Осигурување e во поддршка на мерките за превенција и заштина од актуелниот COVID -19 кор*на вирус.

Во таа насока, со цел обезбедување континуирана соработка со нашите клиенти, но и поддршка 24/7 на сите граѓани во РСМ, Ве упатуваме да ја користите нашата мобилна апликација, МОЈА КРОАЦИА (moja.croatia.mk), преку која од Вашите домови ќе може да купите осигурување со дефиниран попуст, да платите премија или пак да пријавите штета. Во случај да е потребна техничка поддршка за користење на апликацијата отворен е телефонски број 02/3251-116 или на е-маил webprodazba@crosig.mk на кој може да се обратите од 08.00 до 20.00 часот. За сите граѓани кои сакаат осигурувањето да го добијат во своите домови, Кроациа Осигурување отвори дежурни телефони од 08.00 – 20.00 часот секој ден, во сите градови. Заради заштита на граѓаните, полисите за осигурување ќе бидат доставени истиот ден на адреса која ќе ја наведе клиентот.

Дежурни телефони: Скопје 071/222-279; 078/489-504; 078/200-606; 078/368-702; 070/240-845; 070/206-700, Битола 070/207-144, Гостивар 077/703-776, Охрид 070/304-338, Гевгелија 071/299-793, Неготино 078/489-524, Струмица 070/581-001, Кавадарци 078-489-873, Прилеп 078/489-531, Тетово 071/268-222, Куманово 078/488-589, Радовиш 078/489-542, Кавадарци 078-489-873, Штип 078/388-870, Кичево 078-488-522,Велес 078/935-996, Куманово 1 075/394-861, Битола 2 076/618-078, Драчево 072/262-789.

За сите останати градови: 071/959-970; 070/291-391

КРОАЦИА ОСИГУРУВАЊЕ – ЗАТОА ШТО 130 ГОДИНИ СО ПОЧИТ ГО ОСИГУРУВАМЕ ОНА ШТО ВИЕ ГО СОЗДАВАТЕ