Land Rover Defender – Достоен наследник на легендата / Возиме Еп.49

ИЗВОРСкопје24
|

Дефиниција за модерен офроудер, како треба да изгледа, што треба да нуди и каде се може да го возите, да се постават нови граници – тоа се подразбира за достоен наследник на една легенда.

Извор: rpm.mk

Aвтор Кирил Димитров Урошев