ЛАЖНА ВЕСТ Е ДЕКА ВАЊА Е ПРОНАЈДЕНА ВО СОСЕДНА ДРЖАВА

|

Лажна вест е дека Вања е пронајдена, велат за Фактор од Министерството за внатрешни работи.

Претходно еден македонски медиум објави дека наводно девојчето е пронајдено во еддна соседна држава.

„Сега ќе ја демантираме оваа вест“, изјавија кусо од МВР.