Лукас ќе стане дедо по втор пат – девојката на неговиот син Лазар е бремена

|

Фолк пејачот Аца Лукас ќе стане дедо по втор пат бидејќи девојката на неговиот син Лазар Вуксановиќ е бремена.

Идната снаа за неколку месеци ќе му подари уште едно внуче бидејќи неговата ќерка пред три години на свет ја донесе малата Миња.

Лазар Вуксановиќ до скоро работел како таксист во едно такси здружение а сега ја промени професијата па работи како оператор во кол центарот во една компанија.

– Тој е прекрасно суштество, покрај таков успешен татко, никогаш не би морал да работи, може да се пофали и да ужива во луксузот, а сепак сака да заработи свои пари. Се најдобро за него искрено, и брзо се вклопи во тимот, но и ја совлада работата. Колегите го обожаваат – рекол изворот.