Mahindra KUV100 NXT – Најевтиниот урбан теренец?

ИЗВОРрпм
|

Единствено кај нас, и не само тука во Македонија туку и пошироко! Сакаме да имате максимален избор кога станува збор за купување на ново возило. Погледнете дали ова е најевтиниот урбан теренец?!

Кирил Димитров Урошев