(ВИДЕО) Македонец измисли гориво на вода – Фонд за иновации се слушаме ли?!

|

Фејсбук страната земјоделие.мк сподели една иновација…
Ненад Стоилковски замолил да биде објавено неговото видео. Енергија од вода. Фонд за иновации се слушаме ли?
Во видеото Ненад го објаснува целиот процес за создавање енергија од вода за која тој вели дека може да се користи за возење автомобили, за греење дома како и за сечење.
Погледнете и сами уверете се во ова откритие:

Помеѓу нашите членови имаме и иноватори.Nenad Stoilkovski не замоли да го објавиме ова негово видео.Енергија од вода.Фонд за иновации се слушаме ли?Можеби вониднина на вода ќе се грееме.Само Рурално.

Gepostet von zemjodelie.mk am Donnerstag, 12. Dezember 2019