Мажите родени во овие знаци засекогаш остануваат мамини синови

ИЗВОРСкопје24
|

Тие изгледаат добро, секогаш се тука за своите сакани, одлични слушатели се, добри познавачи на модата, но остануваат мамини синови засекогаш. Станува збор за 3 хороскопски знаци, еве кои се:

Рак

На чувствителните Ракови секогаш им е потребно рамото на нивната мајка за да и се жалат за тоа што им се случува во животот. Таа ги знае сите љубовни приказни на својот син, особено оние кога неговото срце е скршено, а неговата добрина изиграна.

Лав

Лавовите се многу самостојни и горди. Не даваат било кој да им докажува нешто. Но, постои исклучок-нивната мајка. Таа секогаш ќе ја има најважната улога во нивниот живот. Сите нејзини зборови имаат голема тежина. Дури и одамна да се отселил од својот дом, сепак таа одлучува за голем дел од работите.

Стрелец

Мажите родени во овој знак сакаат безгрижно да живеат. Затоа и се навикнати, тие да се опуштаат, а нивната мајка да се грижи за нивните работи. Штом доаѓа нешто посериозно во нивниот живот, тие секогаш бараат помош од неа.