Мечките од Шар Планина

ИЗВОРскопје24
|

Шар Планина станува се поголем дом на се повеќе мечки. Сето тоа е благодарение на ловечките друштва кои им оставаат храна постојано.

Доказ за тоа е видеото кое може да го погледнете во продолжение. Членовите на ловечките друштва постојано ги хранат мечките и другите диви животни на Шар Планина и успеваат да снимат видеа од нив.

Во продолжение погледнете го видеото: