Милан Калиниќ раскажа приказна од летниот одмор: „Мојата жена секој ден плачеше на плажа“

|

Весна Дедиќ го промовираше својот 16-ти роман „Само тебе вредеше да те сретнам“.

На промоцијата говор одржа Милан Калиниќ, кој по тој повод ги откри деталите од познанството со Весна Дедиќ.

– Во 2010 година ја однесов сопругата во Дубровник, двајцата сами отидовме на одмор. Се беше убаво и Сандра плачеше секој ден на плажа, ја прашав што и е? Плачеше поради книгата на Весна Дедиќ, тогаш сфатив колку добра писателка е Весна Дедиќ – изјави Милан, а со тоа јавно умешно и поласка на Весна.