„Мило ми е што луѓето го сменија мислењето за мене“ Сандра проговори за учеството во Задруга и откри нови планови

ИЗВОРСкопје24
|

Во „Премиер викенд специјал“, Сандра проговори за своите поранешни задруги и престојот на фармата, а потоа откри зошто не пеела толку многу колку што се очекувало од неа.

– Не пеев многу. Не мислев дека реалноста треба да биде нешто каде што ќе пеам секогаш кога камерата ќе се сврти кон мене. Имавме различни програми и игри каде што можев да го покажам мојот талент. Глупаво е среде сериозна емисија да одговараш на прашање пеејќи го тоа што сакам да го кажам – се насмеа Сандра и откри што му подготвува на својот татко во блиска иднина:

– Ќе снимам неколку кавери, како што веќе еднаш најави Сан, ќе има и некои од песните на татко ми. Гледам дека се пишува за него, но на поинаков начин. Отпрвин ме осудуваа што се држам за туѓо презиме… Не знам како туѓо презиме, кога е мое, ама добро. Сега тоа се промени и мило ми е поради тоа. Среќен сум што луѓето кои имаа одредена аверзија кон мене сега имаат подобра слика и што ја препознаваат мојата искреност. Сега се што правам наидува на пофалби и позитивни критики.