Mini Morris 1976 – Новогодишна епизода

ИЗВОРРПМ
|

Уште една спешл епизода овој пат по повод Нова Година – Возиме Мини Морис од 1976та година! Оние кои не следат може го препознатваат ова Мини кое е на Јован дел од нашиот тим!