Младата Месечина носи убави мигови за три знаци

ИЗВОРСкопје24
|

Не постои подобар период да се почне нешто ново од времето на младата Месечина. Ова е почеток на лунарен циклус, период кога месечината е најплодна и кога може да ги оствариме целите, но и да се ослободиме од багажот на минатото.

Оваа млада Месечина ни доаѓа на 11 мај и носи убави моменти за три хороскопски знаци.

Бик

Оваа млада Месечина е за вас, драги Бикови. Таа доаѓа во вашата прва куќа на себеси и ви носи силна самодоверба. Сепак, не очекувајте растот да дојде преку ноќ, туку тој ве очекува во текот на следните неколку месеци, а оваа месечина е само почетокот на тоа. Ја имате поддршката да започнете нови проекти, љубовни врски и да направите промени во однос на себеси.

Девица

Подгответе се да ви се отворат нови врати за вас, драги Девици. Таа ќе ви помогне да ги погледнете можностите кои ги имате пред себе и да го остварите она што го посакувате. Можеби изминатиов период се чувствувавте како да сте затворени пред она што ви го нуди универзумот, но сега тоа се менува. Доаѓа среќа за вас, но само треба да ја прифатите со отворени раце.

Јарец

Животот е краток, а ова е период кој ќе ви го покаже тоа. Не се фокусирајте на нешто што не ви носи никакво задоволство, ниту пак на приоритизирање на луѓе кои не го заслужуваат тоа. Младата Месечина за вас доаѓа во петтата куќа на задоволство и забава, носејќи ви силна страст за животот. Не постојат причини да не уживате. Ова е ваше време.